Overige video's

Omelet van eiwit met geitenkaas en bieslook

4 gemiddeld ontbijt, brunch, lunch, voorgerecht
Waardering:
Waardeer:
Print

Bereiden

  1. Klop de eiwitten goed los met zout en peper en een paar eetlepels water, tot een stevig mengsel.
  2. Verkruimel de kaas en spatel deze samen met de bieslook door de eiwitten.
  3. Verwarm de olie in een grote koekenpan met anti-aanbaklaag en giet het eimengsel erin.
  4. Laat de omelet op lage stand op een vlamverdeler met het deksel op de pan stollen in circa 5 minuten.
  5. Draai de omelet om met behulp van een plat deksel of bord en bak de andere kant nog eens 2 minuten.

Variatie

Vervang de geitenkaas door roomkaas of jonge kaas.

Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.