Overige video's

Omelet met groene asperge

4 gemiddeld ontbijt, brunch, lunch
Waardering:
Waardeer:
Print

Bereiden

  1. Klop de eieren los met een de melk, room of crème fraîche en breng op smaak met zout en versgemalen peper.
  2. Snijd de kort gekookte groene of witte asperges in kleine stukjes en schep ze samen met de geitenkaas door het ei.
  3. Verwarm de olie of vloeibaar bakproduct in een grote koekenpan en giet het mengsel erin.
  4. Laat op middelhoge stand met het deksel op de pan garen.
  5. Draai de omelet met behulp van het deksel om en bak de andere kant nog een paar minuten.
  6. Snijd de omelet in punten. Lekker met geroosterd brood en boter.
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.