Overige video's

Omelet met gerookte zalm en ricotta

4 gemiddeld brunch, lunch, voorgerecht
Waardering:
Waardeer:
Print

Bereiden

  1. Klop de eieren in een grote kom los met melk, zout en peper. Verwarm de olie of boter in een grote koekenpan met anti-aanbaklaag en giet de geklutste eieren erin.
  2. Laat op middelhoge stand een minuut bakken en draai de warmtebron dan laag.
  3. Leg de zalm op de omelet en leg een deksel op de pan. Laat het ei geheel stollen.
  4. Klop de ricotta met de dille en de citroen los en breng op smaak met zout en peper.
  5. Verdeel de ricotta over het midden van de omelet en vouw deze dubbel. Snijd de omelet in stukken en serveer direct.

Variatie

Vervang de zalm door reepjes gerookte forel of heilbot.

Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.