Overige video's

Omelet gevuld met mascarpone en gerookte zalm

4 gemiddeld ontbijt, brunch, lunch
Waardering:
Waardeer:
Print
Voedingswaarde p.p.
Energie 335 kcal
Koolhydraten 2 g
Eiwit 21 g
Vet
Waarvan verzadigd
27 g
13 g
Vezels 0 g
Zout 1,6 g

Bereiden

  1. Klop de mascarpone los met de yoghurt, citroensap en dille. Klop de eieren goed los met de melk en zout en peper.
  2. Verhit de boter in een koekenpan op middelhoge stand, maar laat de boter niet verkleuren. Giet de eieren in de pan en zet de warmtebron hoger.
  3. Schud licht met de pan terwijl de omelet gaart, dit zorgt voor lucht in de omelet. Neem, als de bovenkant van het ei bijna gaar is, de pan van de warmtebron en verdeel de mascarpone over de helft van de omelet.
  4. Leg de zalm losjes erop en vouw de omelet om. Laat op een groot bord glijden en snijd eventueel in stukken. Lekker met geroosterd brood en een groene salade.

Wijnadvies

De gerookte zalm in dit recept is wat vettig en vol van smaak, schenk er Bourgogne Chardonnay bij.

Voedingswaarde p.p.
Energie 335 kcal
Koolhydraten 2 g
Eiwit 21 g
Vet
Waarvan verzadigd
27 g
13 g
Vezels 0 g
Zout 1,6 g
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.