Overige video's

Noedelsalade met sugarsnaps

4 eenvoudig lunch, bijgerecht
Waardering:
Waardeer:
Print
Voedingswaarde p.p.
Energie 0 kcal
Koolhydraten 0 g
Eiwit 0 g
Vet
Waarvan verzadigd
0 g
0 g

Bereiden

  1. Kook de mie beetgaar. Spoel onder koud water en laat goed uitlekken. Knip de slierten met een schaar in stukken.
  2. Blancheer de sugarsnaps kort in kokend water met zout en spoel onder koud water af. Snijd ze in de lengte in dunne reepjes.
  3. Doet dit ook met 100 gram rauwe of geblancheerde wortelreepjes. Spoel de taugé onder koud water en schep alle groenten door de uitgelekte noedels.
  4. Meng de ingrediënten voor de dressing en schep door de salade. Garneer met de pinda's.
Voedingswaarde p.p.
Energie 0 kcal
Koolhydraten 0 g
Eiwit 0 g
Vet
Waarvan verzadigd
0 g
0 g
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.