Overige video's

Noedelsalade met pittige pindadressing

4 eenvoudig bijgerecht
Waardering:
Waardeer:
Print
Voedingswaarde p.p.
Energie 490 kcal
Koolhydraten 53 g
Eiwit 13 g
Vet
Waarvan verzadigd
24 g
9 g
Hoofdingrediënten Wortel (150) Pinda (32)

Bereiden

  1. Verwarm de kokosmelk, pindakaas en currypasta. Roer goed en kook zachtjes circa 3 minuten. Giet de dressing in een kom en laat afkoelen.
  2. Kook de noedels volgens de aanwijzingen op de verpakking, giet ze af en schep ze warm door de dressing. Laat afkoelen.
  3. Schep de wortel, het citroensap en de bieslook er luchtig door. Bestrooi de salade met de pinda's.

Variatie

In plaats van wortel is grof geraspte courgette of komkommer ook lekker. Vervang pinda's door gebakken uitjes (bakje).

Voedingswaarde p.p.
Energie 490 kcal
Koolhydraten 53 g
Eiwit 13 g
Vet
Waarvan verzadigd
24 g
9 g
Hoofdingrediënten Wortel (150) Pinda (32)
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.