mihoen

Mihoen recepten

De lekkerste mihoen recepten

Denk je aan Aziatisch eten, dan denk je al gauw aan mihoen. Lekker in wokgerechten, springrolls, soep of koude salades. Mihoen is een echte alleskunner. Bovendien is mihoen zo klaar, dus de ideale maaltijd als je niet veel tijd hebt om te koken. Bekijk hier de lekkerste mihoen recepten en doe inspiratie op!

Wat is mihoen?

Mihoen is een traditioneel Aziatisch gerecht dat bestaat uit rijstnoedels en een saus of groentemengsel. Mihoen kan warm of koud worden gegeten, en het is een populaire maaltijd in zowel China als Taiwan. Er zijn vele verschillende manieren om mihoen te maken, maar de meest basic versie bestaat uit rijstnoedels, water, en een saus of groentemengsel naar smaak. Mihoen is daardoor een ideale maaltijd om doordeweeks te maken: lekker snel en makkelijk klaar!

Wat maak je met mihoen?

Mihoen bevat vaak varkensvlees, garnalen, ham, champignons en peultjes. Soms wordt er ook ei aan toegevoegd. Maar je kunt veel meer met mihoen! Je kunt mihoen ook gebruiken als vulling in sushi, slawrap of springrolls. Mihoen is ook erg geschikt in de soep. Je kunt dus goed variëren met mihoen. Of je nu van vis, vlees of vegetarisch houdt.

Recept: Sushi met mihoen en garnalen
Recepten met noedels
Recepten met noedels

Lekker, makkelijk en snel!

Alle recepten
Komgerechten
Komgerechten

Alles lekker in een bowl

Meer in een bowl