Overige video's

Noedels met selderij, spekjes en taugé

3 gemiddeld hoofdgerecht
Waardering:
Waardeer:
Print
Voedingswaarde p.p.
Energie 855 kcal
Koolhydraten 82 g
Eiwit 32 g
Vet
Waarvan verzadigd
43 g
13 g
Hoofdingrediënten Taugé (61)

Bereiden

  1. Kook de mie en giet deze af. Spoel er koud water over.
  2. Verhit de olie in een wok of hapjespan en bak hierin de spekblokjes licht krokant.
  3. Voeg knoflook, de helft van de selderij, de gember en de ui toe en roerbak 3 minuten.
  4. Schep de mie en taugé erdoor en bak 2 minuten. Voeg sojasaus naar smaak toe.
  5. Serveer het gerecht in kommen met de rest van de selderij erop.

Wijnadvies

Een aanrader met een stevige rosé, bijvoorbeeld Saint Saturnin of Vega Libre

Voedingswaarde p.p.
Energie 855 kcal
Koolhydraten 82 g
Eiwit 32 g
Vet
Waarvan verzadigd
43 g
13 g
Hoofdingrediënten Taugé (61)
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.