Overige video's

Noedels met garnalen en kerrie-ui
Noedels met garnalen en kerrie-ui
(0)

Noedels met garnalen en kerrie-ui

Lekker snel en lekker handig: noedels zijn perfect voor de stevige trek. Deze noedels met garnalen en kerrie-ui staat in 10 minuten op tafel.
Categorie lunch
Personen 4 personen
Chef eenvoudig
Klok
Soortgelijke recepten
Voedingswaarde p.p.
Energie 335 kcal
Koolhydraten 48 g
Eiwit 20 g
Vet
Waarvan verzadigd
6 g
1 g
Vezels 4 g
Zout 1,9 g
Hoofdingrediënten

Bereiden

  1. Verhit de olie met de kerrie in een koekenpan op een lage stand en fruit hierin de ui in circa 4 minuten goudbruin. Breng intussen 1 liter water met het bouillon­blokje aan de kook.
  2. Schakel de warmtebron uit en leg de noedels en garnalen erin. Roer de noedels als ze beetgaar zijn los met een vork en giet af door een fijne zeef. Laat goed uitlekken en schep terug in de pan.
  3. Schep de vissaus en paksoi erdoor en verdeel over 4 borden of kommen. Garneer met de gebakken uien en koriander.
Voedingswaarde p.p.
Energie 335 kcal
Koolhydraten 48 g
Eiwit 20 g
Vet
Waarvan verzadigd
6 g
1 g
Vezels 4 g
Zout 1,9 g
Hoofdingrediënten
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.