Overige video's

Noedels met crispy tofu en Chinese kool

Vegetarische noedels maken? Ga dan voor deze noedels met crispy tofu en Chinese kool. Makkelijk en snel, want dit gerecht staat binnen 25 minuten op tafel.
Voedingswaarde p.p.
Energie 535 kcal
Koolhydraten 73 g
Eiwit 16 g
Vet
Waarvan verzadigd
17 g
2 g
Vezels 6 g
Zout 1,3 g
Print

Bereiden

  1. Bereid de noedels volgens de aanwijzingen op de verpakking. Dep de tofu goed droog met keukenpapier en snijd in blokjes. Bestrooi de tofublokjes met de maizena, zout en peper en roer goed door.
  2. Verhit 3 eetlepels olie in een koekenpan en bak hierin de tofu in circa 5 minuten rondom goudbruin en knapperig. Verhit de overige olie in een wok of hapjespan en roerbak hierin de ui, knoflook, gember en rode peper circa 2 minuten.
  3. Voeg de champignons en de Chinese kool toe en roerbak circa 5 minuten op een hoge stand. Voeg de oestersaus, 50 ml water en de noedels toe en roer goed door. Serveer de noedels met de knapperige tofu en bestrooi met koriander.

Bereidingstip

Geen oestersaus? Vervang door 3 eetlepels sojasaus, 1 eetlepel honing en 1 eetlepel vissaus.

Voedingswaarde p.p.
Energie 535 kcal
Koolhydraten 73 g
Eiwit 16 g
Vet
Waarvan verzadigd
17 g
2 g
Vezels 6 g
Zout 1,3 g
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.