Overige video's

Noedel-bowl met kip en romige pindadressing
Noedel-bowl met kip en romige pindadressing
(29)

Noedel-bowl met kip en romige pindadressing

Een groot succes bij kinderen: deze noedel-bowl met kip en romige pindadressing. Je kunt de kip uiteraard vervangen voor vega ‘kipstukjes’.
Categorie hoofdgerecht
Personen 4 personen
Chef gemiddeld
Klok
Soortgelijke recepten
Voedingswaarde p.p.
Energie 680 kcal
Koolhydraten 63 g
Eiwit 34 g
Vet
Waarvan verzadigd
30 g
6 g
Vezels 10 g
Zout 1,2 g

Bereiden

  1. Kook de mie. Kook de sperziebonen in circa 7 minuten beetgaar. Meng de pindakaas met de sojasaus, honing, knoflook, gember en het limoensap.
  2. Verhit de olie in een koekenpan en bak hierin de kipreepjes goudbruin. Voeg 1 eetlepel van het pindakaasmengsel toe en bak nog 3 minuten.
  3. Schep de mie in kommen en verdeel de kip erover. Roer 75 ml water goed door het overige pindamengsel tot een romige dressing. Leg de wortel, sperziebonen en gebakken uitjes erop en besprenkel met de rest van de pindadressing.

Voedingswaarde p.p.
Energie 680 kcal
Koolhydraten 63 g
Eiwit 34 g
Vet
Waarvan verzadigd
30 g
6 g
Vezels 10 g
Zout 1,2 g
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.