Overige video's

New York style ‘cheesecake’

Een klassiek recept dat niet mag ontbreken in je receptenboek. Succes gegarandeerd op feestjes met deze lactosevrije New York style cheesecake.
Waardering:
Waardeer:
Voedingswaarde p.p.
Energie 490 kcal
Koolhydraten 44 g
Eiwit 9 g
Vet
Waarvan verzadigd
31 g
18 g
Vezels 2 g
Zout 0,4 g
Print

Bereiden

  1. Bekleed de ingevette springvorm met bakpapier. Smelt de kokosolie in een steelpan. Meng de biscuits met de kokosolie, suiker en een snufje zout. Verdeel dit mengsel over de bodem van de springvorm en druk stevig aan.
  2. Verwarm de oven voor op 180ºC. Week de cashewnoten minimaal 15 minuten in warm water. Maal vervolgens in een keukenmachine alle ingrediënten voor de vulling tot een romig mengsel. Verdeel deze vulling over de bodem en bak de cheesecake in de oven in circa 40 minuten gaar en goudbruin.
  3. Laat de taart na het bakken afkoelen in de springvorm en zet vervolgens minimaal 2 uur afgedekt in de koelkast.
Voedingswaarde p.p.
Energie 490 kcal
Koolhydraten 44 g
Eiwit 9 g
Vet
Waarvan verzadigd
31 g
18 g
Vezels 2 g
Zout 0,4 g
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.