Overige video's

Nacho’s met tonijnsalade
Nacho’s met tonijnsalade
(3)

Nacho’s met tonijnsalade

Je denkt er misschien niet zo snel aan, maar maak eens nacho’s met zelfgemaakte tonijnsalade in plaats van gehakt! Heerlijk bij de borrel en weer eens wat anders.
Categorie hapje
Personen 4 personen
Chef eenvoudig
Klok
Soortgelijke recepten
Voedingswaarde p.p.
Energie 320 kcal
Koolhydraten 31 g
Eiwit 12 g
Vet
Waarvan verzadigd
16 g
2 g
Vezels 4 g
Zout 0,8 g
Hoofdingrediënten

Bereiden

  1. Verkruimel de tonijn in een kom. Roer de mayonaise en het limoensap erdoor. Voeg de bosui, rode peper en koriander toe en meng tot een smeuïge salade.
  2. Verwarm de oven voor op 180°C. Leg de chips op een bakplaat en verwarm ze 5 minuten in de oven. Leg ze op een schaal en schep wat tonijnsalade erop. Serveer het hapje direct.

Wijnadvies

Serveer bij dit recept een Sensas Chardonnay uit de Zuid-Franse Languedoc.

Voedingswaarde p.p.
Energie 320 kcal
Koolhydraten 31 g
Eiwit 12 g
Vet
Waarvan verzadigd
16 g
2 g
Vezels 4 g
Zout 0,8 g
Hoofdingrediënten
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.