Overige video's

Nacho-dessert

Voedingswaarde p.p.
Energie 655 kcal
Koolhydraten 58 g
Eiwit 12 g
Vet
Waarvan verzadigd
34 g
19 g
Print

Bereiden

  1. Verwarm de oven voor op 100°C. Verwijder met een kwastje het overtollige zout van de chips en leg ze op een ovenvast bord.
  2. Druppel er nu heel voorzichtig 2 druppels zoetstof op per chip en bak de chips 5 minuten in de oven. Je hebt nu zoete tortillachips.
  3. Pureer de muntblaadjes met het vruchtvlees van de avocado. Schep de kiwipuree erdoor. Zet deze groene salsa apart.
  4. Verdeel de chips over vier borden of schaaltjes. Verdeel daarover de groene salsa en ricotta.
  5. Strooi de chocolade erover. Snijd de mango in reepjes of rasp deze vlak voor het serveren over het dessert.

Variatie

Vervang vloeibare suiker­vervanger door poedersuiker. Neem in plaats van ricotta hüttenkäse.

Voedingswaarde p.p.
Energie 655 kcal
Koolhydraten 58 g
Eiwit 12 g
Vet
Waarvan verzadigd
34 g
19 g
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.