Overige video's

Naan-pizzapunten

12 eenvoudig brunch, lunch, snack, tussendoortje
Waardering:
Waardeer:
Print
Voedingswaarde p.p.
Energie 175 kcal
Koolhydraten 13 g
Eiwit 5 g
Vet
Waarvan verzadigd
11 g
5 g
Vezels 2 g
Zout 0,5 g
Hoofdingrediënten Rauwe ham (123) Mozzarella (150)

Bereiden

  1. Verwarm de ovengrill. Bestrijk de naanbroden met de crème fraîche en bestrooi met de Italiaanse kruiden.
  2. Snijd de ham eventueel in repen en verdeel over het brood. Leg de uienringen erop en bestrooi met de kaas. Besprenkel met olijfolie.
  3. Leg de naanbroden naast elkaar op de bakplaat en zet ze niet te dicht onder de ovengrill, tot de kaas licht gesmolten is. Snijd de naanpizza's in punten en serveer direct.

Bereidingstip

Vervang de ham in dit recept door salami of gerookte zalm en halveer de hoeveelheid kaas.

Voeg extra groenten toe,zoals dunne plakjes courgette en tomaat.

Variatie

Varieer met quesadilla-punten van meergranenwraps of gehalveerde pitabroodjes met daartussen (pikante) tomatensaus, chorizo of salami, plakken mozzarella, geraspte kaas en oregano. Bak deze quesadilla's 3 minuten per kant in olijfolie in een koekenpan en snijd daarna in punten. Lekker met gehakte peterselie.

Voedingswaarde p.p.
Energie 175 kcal
Koolhydraten 13 g
Eiwit 5 g
Vet
Waarvan verzadigd
11 g
5 g
Vezels 2 g
Zout 0,5 g
Hoofdingrediënten Rauwe ham (123) Mozzarella (150)
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.