Overige video's

Muntpudding met chocolade

Voedingswaarde p.p.
Energie 520 kcal
Koolhydraten 34 g
Eiwit 13 g
Vet
Waarvan verzadigd
36 g
23 g
Print

Bereiden

  1. Week de gelatineblaadjes in ruim koud water.
  2. Leg enkele muntblaadjes apart voor de garnering en hak de rest fijn.
  3. Snijd de helft van de citroen in plakjes en pers de andere helft uit.
  4. Verwarm 2 eetlepels citroensap zonder te koken en los hierin de uitgeknepen gelatine op.
  5. Meng de mascarpone met de kookroom en klop deze met de suiker door de yoghurt.
  6. Voeg de gehakte munt en het gelatinemengsel toe en klop alles tot een dikke massa.
  7. Verdeel laagjes chocolade afgewisseld met muntpudding over de coupes en zet deze 2-3 uur in de koelkast.
  8. Garneer met citroenplakjes en de blaadjes munt.
Voedingswaarde p.p.
Energie 520 kcal
Koolhydraten 34 g
Eiwit 13 g
Vet
Waarvan verzadigd
36 g
23 g
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.