Overige video's

Muffins met een topping van chocoladeroom

12 gemiddeld ontbijt, lunch, gebak, bijgerecht
Waardering:
Waardeer:
Print

Bereiden

  1. Maak de muffins volgens de aanwijzingen op de verpakking en laat ze afkoelen op een rekje.
  2. Laat de chocolade al roerende au bain-marie smelten.
  3. Neem de schaal van de pan zodra de chocolade bijna gesmolten is en blijf roeren tot de chocolade wat is afgekoeld maar nog wel vloeibaar.
  4. Roer de roomkaas goed los en giet hier de chocolade bij. Roer alles goed door tot een gladde crème en doe deze in een spuitzak.
  5. Spuit op elke muffin een royale toef chocoladeroom.

Variatie

Roer eventueel stukjes chocolade of nootjes door het beslag.

Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.