Overige video's

Muffin met frambozen en amandelen

12 gemiddeld gebak
Waardering:
Waardeer:
Print
Voedingswaarde p.p.
Energie 170 kcal
Koolhydraten 22 g
Eiwit 4 g
Vet
Waarvan verzadigd
7 g
4 g
Hoofdingrediënten Karnemelk (49)

Bereiden

  1. Verwarm de oven voor op 200°C. Zet de muffinvorm met papieren vormpjes klaar. Meng bakmeel, amandelschaafsel, bakpoeder en suiker met elkaar.
  2. Meng de karnemelk met het ei en de boter en giet dit bij de droge ingrediënten. Voeg eventueel wat amandelessence toe. Roer met een vork losjes door. Het is niet de bedoeling dat alles goed wordt vermengd, er mogen juist veel klontjes in het beslag zitten, want die zorgen voor luchtigheid.
  3. Schep de frambozen er voorzichtig door. Verdeel het beslag over de vormpjes. Bak ze in het midden van de oven in 20 minuten goudbruin en gaar.
Voedingswaarde p.p.
Energie 170 kcal
Koolhydraten 22 g
Eiwit 4 g
Vet
Waarvan verzadigd
7 g
4 g
Hoofdingrediënten Karnemelk (49)
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.