Overige video's

Mozzarellaburgertjes

Print

Voorbereiden

Meng het gehakt met de pesto, eidooier, paneermeel, zout en peper en vorm er kleine hamburgers van. Druk een stukje mozzarella in het midden van elk hamburgertje.

Bereiden

  1. Verhit wat olijfolie en bak hierin de mozzarellaburgertjes 3-5 minuten aan de onderkant en 1 minuut aan de bovenkant.

Bereidingstip

Ook lekker als baconburgertjes: rundergehakt met geraspte appel erdoor en omwikkeld met ontbijtspek.

Of maak een kaasburger van dit recept: rundergehakt met geraspte kaas erdoor en een kleine champignon erin gedrukt.

Wijnadvies

Lichtgekoelde Masto del Loggia Bardolino of stevigere Pirovano Primitivo.

Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.