Overige video's

Mostarda di mele e pere
Mostarda di mele e pere
(1)

Mostarda di mele e pere

Zelf mostarda maken? Mostarda is een Noord-Italiaanse kruiderij gemaakt van gekonfijt fruit, siroop en mosterdsmaak. Deze mostarda van peer en appel is heerlijk om te serveren op de borrelplank.
Categorie bijgerecht
Personen 1 stuks
Chef gemiddeld
Klok
Soortgelijke recepten
Voedingswaarde p.p.
Energie 0 kcal
Koolhydraten 0 g
Eiwit 0 g
Vet
Waarvan verzadigd
0 g
0 g
Hoofdingrediënten

Bereiden

  1. Breng de rietsuiker met 125 ml water aan de kook en laat circa 10 minuten zachtjes koken. Voeg de peer en appel toe en laat nog 10 minuten koken. Kook intussen in een ander pannetje de suiker met de azijn in circa 10 minuten tot een heldere siroop. Laat zowel het fruit in de siroop als de azijnsiroop afkoelen.
  2. Voeg de mosterd of mosterdpoeder toe aan de azijnsiroop en roer een paar minuten gelijkmatig door het fruit. Bewaar de mostarda in een afgesloten schone pot maximaal 2 maanden in de koelkast. Eenmaal geopend is deze nog zo'n 2 weken houdbaar. Lekker bij een borrelplank met kaas en vleeswaren.

Voedingswaarde p.p.
Energie 0 kcal
Koolhydraten 0 g
Eiwit 0 g
Vet
Waarvan verzadigd
0 g
0 g
Hoofdingrediënten
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.