Overige video's

Mosselen met tuinbonenpesto

24 eenvoudig hapje, amuse
Waardering:
Waardeer:
Print
Voedingswaarde p.p.
Energie 15 kcal
Koolhydraten 0 g
Eiwit 1 g
Vet
Waarvan verzadigd
1 g
0 g
Hoofdingrediënten Tuinboon (19)

Bereiden

  1. Kook de tuinbonen kort en laat afkoelen.
  2. Maal ze met de knoflook en basilicum. Giet de olijfolie erbij tot een smeuïge pesto ontstaat.
  3. Breng op smaak met zout, peper en citroensap naar smaak.
  4. Haal de lege schelp van de gekookte mosselen af en leg de gevulde schelpen op een schaal. Schep op elke mossel een klein lepeltje pesto.
Voedingswaarde p.p.
Energie 15 kcal
Koolhydraten 0 g
Eiwit 1 g
Vet
Waarvan verzadigd
1 g
0 g
Hoofdingrediënten Tuinboon (19)
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.