Overige video's

Mokka-panna cotta

4 gemiddeld desserts
Waardering:
Waardeer:
Print
Voedingswaarde p.p.
Energie 615 kcal
Koolhydraten 35 g
Eiwit 6 g
Vet
Waarvan verzadigd
50 g
32 g
Vezels 1 g
Zout 0,1 g
Hoofdingrediënten Pure chocolade (159)

Bereiden

  1. Week de gelatine in koud water. Verwarm de slagroom in een (steel)pan.
  2. Knijp de blaadjes gelatine uit en los ze op in de room. Voeg de suiker en koffiepoeder toe en roer goed door.
  3. Laat afkoelen en verdeel het mengsel over kleine glazen. Laat minimaal 2 uur koelen in de koelkast totdat de puddinkjes stevig zijn.
  4. Bestrooi voor het serveren met de nootjes, chocoladekrullen en granaatappelpitjes.

Bereidingstip

Vervang de nougatine in dit recept door gehakte en geroosterde hazelnoten.

Neem (diepvries)frambozen in plaats van granaatappel.

Wijnadvies

Een lekkere tawny port van Sea Lord vormt een mooi slotakkoord bij de romige panna cotta.

Voedingswaarde p.p.
Energie 615 kcal
Koolhydraten 35 g
Eiwit 6 g
Vet
Waarvan verzadigd
50 g
32 g
Vezels 1 g
Zout 0,1 g
Hoofdingrediënten Pure chocolade (159)
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.