Overige video's

Moelleux met noten

Chocolade is onweerstaanbaar. Maar van chocolade met noten kan niemand afblijven. Met deze hemelse moelleux steel je de show. Het recept vind je hier.
Waardering:
Waardeer:
Voedingswaarde p.p.
Energie 545 kcal
Koolhydraten 47 g
Eiwit 9 g
Vet
Waarvan verzadigd
35 g
21 g
Vezels 3 g
Zout 0,2 g
Print

Bereiden

  1. Verwarm de oven voor op 210ºC. Bestuif de vormpjes met bloem. Smelt de chocolade met de boter au bain-marie. Voeg de suiker en de eieren toe en meng goed. Zeef de bloem erboven en spatel erdoor.
  2. Verdeel het beslag over de vormpjes en bak circa 10 minuten in het midden van de oven.
  3. Neem uit de oven en laat 5 minuten rusten. Steek een mes langs de rand van de vormpjes, leg een bordje erop en keer om. Garneer met hazelnoten en eventueel wat fruit, bijvoorbeeld frambozen. Serveer direct.

Bereidingstip

Lekker met een bolletje vanille-ijs.

Serveer een frambozensaus van 200 ml crème fraîche gemengd met 2 eetlepels frambozenjam erbij.

Voedingswaarde p.p.
Energie 545 kcal
Koolhydraten 47 g
Eiwit 9 g
Vet
Waarvan verzadigd
35 g
21 g
Vezels 3 g
Zout 0,2 g
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.