Overige video's

Mini sandwiches met mierikswortel-makreelmousse

12 gemiddeld brunch, hapje
Waardering:
Waardeer:
Print
Voedingswaarde p.p.
Energie 130 kcal
Koolhydraten 11 g
Eiwit 6 g
Vet
Waarvan verzadigd
7 g
2 g
Vezels 1 g
Zout 0,5 g
Hoofdingrediënten Veldsla (105)

Bereiden

  1. Pureer met een staafmixer de sjalot, makreel, mierikswortel en crème fraîche tot een gladde mousse. Breng op smaak met zout en peper.
  2. Bestrijk de sneetjes brood met de makreelmousse, verdeel de veldsla erover en stapel ze zodat er 3 sandwiches van 3 plakken brood ontstaan.
  3. Snijd de sandwiches 2 keer schuin door tot driehoekjes. Zet vast met een prikker.

Variatie

Bij dit hapje smaakt een Pinot blanc erg goed.

Voedingswaarde p.p.
Energie 130 kcal
Koolhydraten 11 g
Eiwit 6 g
Vet
Waarvan verzadigd
7 g
2 g
Vezels 1 g
Zout 0,5 g
Hoofdingrediënten Veldsla (105)
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.