Overige video's

Mini Penne con Pesto e Pomodori

Voedingswaarde p.p.
Energie 0 kcal
Koolhydraten 0 g
Eiwit 0 g
Vet
Waarvan verzadigd
0 g
0 g
Print

Bereiden

  1. Breng een pan water aan de kook en bereid de penne volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  2. Verhit een koekenpan zonder boter of olie en rooster de pijnboompitten lichtbruin. Doe ze op een bord.
  3. Schep de pesto, olie en tomaatjes door de pasta. Bestrooi met de pijnboompitten, Parmezaanse kaas en basilicum.
Voedingswaarde p.p.
Energie 0 kcal
Koolhydraten 0 g
Eiwit 0 g
Vet
Waarvan verzadigd
0 g
0 g
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.