Overige video's

Mini pavlova’s met perzik en bessen

16 gemiddeld desserts, gebak, tussendoortje
Waardering:
Waardeer:
Print
Voedingswaarde p.p.
Energie 120 kcal
Koolhydraten 11 g
Eiwit 2 g
Vet
Waarvan verzadigd
7 g
5 g
Vezels 0 g
Zout 0,1 g
Hoofdingrediënten Mascarpone (119) Perzik (27)

Bereiden

  1. Verwarm de oven voor op 120ºC. Klop het eiwit op in een vetvrije kom. Voeg de basterdsuiker beetje bij beetje toe en spatel de maizena en azijn door het eiwit. Klop vervolgens door tot er stijve pieken ontstaan.
  2. Schep in een spuitzak en verdeel circa 16 hoopjes meringue over de bakplaat. Maak met de achterkant van een lepel een kuiltje in het midden zodat je ze later kunt vullen.
  3. Zet de meringues circa 1 uur in de oven. Laat afkoelen in de oven met de ovendeur op een kier (steek hiervoor bijvoorbeeld een houten lepel tussen de ovendeur).
  4. Klop de mascarpone los met de vanillesuiker. Schep een beetje mascarpone in de meringuebakjes, leg wat perzik en bessen erop en serveer direct.
Voedingswaarde p.p.
Energie 120 kcal
Koolhydraten 11 g
Eiwit 2 g
Vet
Waarvan verzadigd
7 g
5 g
Vezels 0 g
Zout 0,1 g
Hoofdingrediënten Mascarpone (119) Perzik (27)
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.