Overige video's

Mini pavlova’s met granaatappel, honingyoghurt en pistache
Mini pavlova’s met granaatappel, honingyoghurt en pistache
(5)

Mini pavlova’s met granaatappel, honingyoghurt en pistache

Heb je bezoek en weet je niet wat voor dessert je moet maken? Stop met zoeken, want deze pavlova’s met granaatappel en rood fruit vallen gegarandeerd in de smaak.
Categorie gebak
Personen 4 personen
Chef gemiddeld
Klok
Soortgelijke recepten
Voedingswaarde p.p.
Energie 405 kcal
Koolhydraten 58 g
Eiwit 11 g
Vet
Waarvan verzadigd
12 g
2 g
Vezels 5 g
Zout 0,2 g
Hoofdingrediënten

Bereiden

  1. Verwarm de oven voor op 120ºC. Klop de eiwitten met de suiker, citroensap en maizena stijf tot mooie glanzende pieken. Verdeel dit mengsel in circa 8 gelijke hoopjes op de bakplaat, maak met een lepel een kuiltje in het midden en zet circa 1 uur in de oven.
  2. Meng intussen de yoghurt met de honing en houd apart. Rooster de pistachenoten in een droge, hete koekenpan. Hak ze grof en houd apart.
  3. Neem de meringues uit de oven, trek ze voorzichtig los van het papier en laat 5 minuten afkoelen. Bedek elke pavlova met een paar eetlepels honingyoghurt, fruit, pistachenootjes, granaatappelpitjes en muntblaadjes.

Voedingswaarde p.p.
Energie 405 kcal
Koolhydraten 58 g
Eiwit 11 g
Vet
Waarvan verzadigd
12 g
2 g
Vezels 5 g
Zout 0,2 g
Hoofdingrediënten
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.