Overige video's

Mini-mangopavlova’s met passievrucht
Mini-mangopavlova’s met passievrucht
(18)

Mini-mangopavlova’s met passievrucht

Met dit feestelijke dessert steel je de show! Hier vind je het recept van mango pavlova met passievrucht. Een kleurrijk gerecht!
Categorie desserts, gebak
Personen 8 stuks
Chef gemiddeld
Klok
Soortgelijke recepten
Voedingswaarde p.p.
Energie 110 kcal
Koolhydraten 12 g
Eiwit 2 g
Vet
Waarvan verzadigd
6 g
4 g
Vezels 1 g
Zout 0,1 g
Hoofdingrediënten

Bereiden

  1. Verwarm de oven voor op 110ºC. Klop de eiwitten luchtig. Voeg beetje bij beetje de suiker toe tot stijve pieken ontstaan en de suiker is opgenomen in de eiwitten. Klop de maizena en azijn erdoor tot alles goed is gemengd.
  2. Schep met een lepel 8 hoopjes meringue in een cirkel op de bakplaat. Maak met de lepel een kuiltje in het midden. Droog de pavlova's circa 1 uur in de oven. Laat daarna in de oven circa 30 minuten afkoelen met de ovendeur open.
  3. Klop de mascarpone los met de vanillesuiker. Pureer de helft van de mango en klop dit door het mascarponemengsel. Schep steeds 1 eetlepel van de mascarpone in de meringues en maak een klein kuiltje erin.
  4. Lepel de passievruchten uit. Meng het vruchtvlees van de passievruchten met de rest van de mango en verdeel het fruit over de mascarpone. Serveer direct.

Voedingswaarde p.p.
Energie 110 kcal
Koolhydraten 12 g
Eiwit 2 g
Vet
Waarvan verzadigd
6 g
4 g
Vezels 1 g
Zout 0,1 g
Hoofdingrediënten
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.