Overige video's

Mini-kebab met frisse yoghurtsaus

Met deze snack maak je er sowieso een feestje van! Serveer deze mini-kebab spiesjes met een zelfgemaakte, frisse yoghurtsaus. Eens wat anders dan de standaard gehaktballetjes als partysnack.
Voedingswaarde p.p.
Energie 500 kcal
Koolhydraten 3 g
Eiwit 25 g
Vet
Waarvan verzadigd
43 g
13 g
Vezels 1 g
Zout 0,6 g
Print

Bereiden

  1. Kneed het gehakt met de knoflook, komijn- en paprikapoeder. Verdeel in 12 delen. Knijp elk deel in langwerpige vorm om een prikker.
  2. Verhit de olie op een hoge stand en bak hierin de gehaktspiesjes in circa 10 minuten rondom goudbruin.
  3. Meng intussen de yoghurt met de mayonaise, citroenrasp, -sap, munt en peper tot een gladde saus. Serveer de kebab met de saus.
Voedingswaarde p.p.
Energie 500 kcal
Koolhydraten 3 g
Eiwit 25 g
Vet
Waarvan verzadigd
43 g
13 g
Vezels 1 g
Zout 0,6 g
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.