Overige video's

Mini kaasfondue met pistache en abrikozen

4 eenvoudig hapje, snack, voorgerecht, kazen
Waardering:
Waardeer:
Print

Bereiden

  1. Verwijder de plastic verpakking van de camemberts. Steek de rozemarijn in de bovenkant van de camemberts en wikkel de kaasjes in aluminiumfolie.
  2. Leg circa 15 minuten op de barbecue tot de kaasjes binnenin helemaal zijn gesmolten. Maak het folie open en verwijder het bovenste korstje van de kaas.
  3. Besprenkel met de tijm, noten, abrikozen en honing. Serveer met het stokbrood om te dippen.

Bereidingstip

Vervang de pistachenoten in dit recept door walnoten.

Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.