Overige video's

Minestrone met parmezaanballetjes

4 gemiddeld hoofdgerecht
Waardering:
Waardeer:
Print

Bereiden

  1. Meng het gehakt met 50 gram geraspte Parmezaanse kaas, knoflook en versgemalen peper. Vorm er kleine balletjes van.
  2. Verhit 1 eetlepel olijfolie in een soeppan en bak de gehaktballetjes rondom in 5-7 minuten lichtbruin en gaar. Schep ze uit de pan.
  3. Voeg de rest van de olie toe aan het bakvet en fruit hierin de ui.
  4. Schep de rozemarijn, aardappels en groenten erdoor en roerbak circa 3 minuten.
  5. Giet de bouillon erbij en kook zachtjes circa 15 minuten.
  6. Roer de doperwten en pasta door de soep en kook zachtjes circa 10 minuten of tot de pasta beetgaar is.
  7. Meng de balletjes door de soep en warm ze even mee. Schaaf de rest van de Parmezaanse kaas en strooi deze over de hete soep.
  8. Lekker met geroosterd ciabattabrood met olijfolie en knoflook.
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.