Overige video's

Minestrone met groene groenten en kruiden

4 eenvoudig lunch, voorgerecht, hoofdgerecht
Waardering:
Waardeer:
Print

Bereiden

  1. Verhit een scheutje olijfolie in een soeppan en fruit hierin de ui en knoflook zonder te kleuren. Giet de bouillon erbij en breng aan de kook.
  2. Voeg alle groenten toe en kook zachtjes 4-5 minuten tot de groenten beetgaar zijn.
  3. Meng de basilicum met de tijm, Parmezaanse kaas, olijfolie en zout tot een dikke pasta.
  4. Schep de hete minestrone in kommen of diepe borden en voeg er een eetlepel van het kruidenmengsel aan toe. Serveer met ciabatta of focaccia.

Bereidingstip

Breid dit recept uit tot een maaltijdsoep en voeg cannellini- of tuinbonen toe.

Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.