Overige video's

Minestrone met groene groenten en kruiden

4 eenvoudig lunch, voorgerecht, hoofdgerecht
Waardering:
Waardeer:
Print

Bereiden

  1. Verhit een scheutje olijfolie in een soeppan en fruit hierin de ui en knoflook zonder te kleuren. Giet de bouillon erbij en breng aan de kook.
  2. Voeg alle groenten toe en kook zachtjes 4-5 minuten tot de groenten beetgaar zijn.
  3. Meng de basilicum met de tijm, Parmezaanse kaas, olijfolie en zout tot een dikke pasta.
  4. Schep de hete minestrone in kommen of diepe borden en voeg er een eetlepel van het kruidenmengsel aan toe. Serveer met ciabatta of focaccia.

Bereidingstip

Breid dit recept uit tot een maaltijdsoep en voeg cannellini- of tuinbonen toe.

Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Boodschappen magazine 23-09-2019
Het gaat om 2 eetlepels gehakte basilicum, we hebben het recept aangepast.
Erna Saris 21-09-2019
In het recept staat: meng de basilicum met de tijm, Parmezaanse kaas, olijfolie en zout tot een dikke pasta.
Maar bij de ingrediënten staat nergens basilicum vermeld. Dus...hoeveel basilicum gebruik je? Dat kan ik zelf wel zo ongeveer verzinnen,kwestie van proeven.
Maar het is wel een onvolledig recept. Lijkt me 'n lekker soepje dus ga ik het maken .Wordt vervolgd.Daarom nu 1 ster.