Overige video's

Mihoensoep met oesterzwammen

Voedingswaarde p.p.
Energie 120 kcal
Koolhydraten 22 g
Eiwit 4 g
Vet
Waarvan verzadigd
2 g
1 g
Hoofdingrediënten
Print

Bereiden

  1. Verwarm de kippenbouillon. Borstel of veeg de oesterzwammen schoon en scheur ze in repen.
  2. Voeg ze met de mihoen en bosui bij de soep en kook zachtjes 3 minuten.
  3. Serveer de soep met een plakje limoen en bestrooi met koriander.

Variatie

Meng eens 2 eetlepels sojasaus of oestersaus door de soep.Voeg 100 gram Hollandse garnalen toe.

Wijnadvies

De oesterzwam staat helemaal open voor Montalto Pinot Grigio en Villa Mondi Soave. Ook Danie de Wet Pinotage rosé is een pareltje erbij.

Voedingswaarde p.p.
Energie 120 kcal
Koolhydraten 22 g
Eiwit 4 g
Vet
Waarvan verzadigd
2 g
1 g
Hoofdingrediënten
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.