Overige video's

Miesoep met broccoli, groene asperges en paksoi

4 gemiddeld hoofdgerecht
Waardering:
Waardeer:
Print
Voedingswaarde p.p.
Energie 295 kcal
Koolhydraten 41 g
Eiwit 23 g
Vet
Waarvan verzadigd
3 g
1 g

Bereiden

  1. Snijd de harde uiteinden van de asperges en schil de asperges indien nodig licht met een dunschiller. Snijd in gelijke stukken van circa 3 cm.
  2. Verdeel de broccoli in kleine roosjes en gebruik ook de steel van de broccoli. Schil deze en snijd hem in kleine blokjes.
  3. Kook de asperges en broccoli apart van elkaar beetgaar in ruim kokend water. Schep uit de pan en voeg de mie toe aan het kokende water. Zet de warmtebron uit en laat de mie wellen.
  4. Spoel de groenten af onder koud water en laat uitlekken.
  5. Breng de kippenbouillon met de gember aan de kook. Voeg de kipfilet toe en kook in circa 5 minuten zachtjes gaar.
  6. Schep de gekookte groenten en de mie in grote kommen. Voeg de paksoi en sambal toe aan de kokende bouillon en zet de warmtebron uit.
  7. Schep de bouillon over de groenten en mie in de kommen.
Voedingswaarde p.p.
Energie 295 kcal
Koolhydraten 41 g
Eiwit 23 g
Vet
Waarvan verzadigd
3 g
1 g
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.