Overige video's

Mie met paddenstoelen en Chinese kool

4 eenvoudig hoofdgerecht
Waardering:
Waardeer:
Print

Bereiden

  1. Kook de mie volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet af en spoel onder koud water.
  2. Verhit 2 eetlepels olie in een wok en bak hierin de ui, paddenstoelen, knoflook en rode peper. Schep dit mengsel uit de pan.
  3. Voeg de rest van de olie toe en roerbak hierin de kool met de ketjap 3-4 minuten.
  4. Rooster de pinda's in een droge hete koekenpan.
  5. Voeg het paddenstoelenmengsel en de mie toe aan de kool, schep om en verwarm kort.
  6. Bestrooi de wokschotel met de pinda's en de bosui.

Variatie

Vervang de Chinese kool door prei. Bestrooi met cashewnoten in plaats van pinda's.

Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.