Overige video's

Mexicaanse stamppot met pulled chicken

Voedingswaarde p.p.
Energie 880 kcal
Koolhydraten 66 g
Eiwit 49 g
Vet
Waarvan verzadigd
46 g
17 g
Vezels 12 g
Zout 1,5 g
Hoofdingrediënten
Print

Bereiden

  1. Verhit de helft van de olie en braad hierin de kip rondom goudbruin. Voeg de chilisaus, paprikapoeder en bouillon toe en stoof afgedekt circa 25 minuten.
  2. Kook intussen de aardappels gaar in water met zout. Meng de crème fraîche met de groene kruiden en zet apart.
  3. Verhit de rest van de olie in een kookpan en fruit hierin de ui. Verwarm de bonen en mais, giet af en laat uitlekken.
  4. Voeg de gekookte aardappels toe aan de ui en stamp grof met zout en peper. Schep de bonen en mais erdoor.
  5. Pluk de gare kip in stukjes. Serveer de stamppot met de pulled chicken en een lepel van de crème fraîche erop.
Voedingswaarde p.p.
Energie 880 kcal
Koolhydraten 66 g
Eiwit 49 g
Vet
Waarvan verzadigd
46 g
17 g
Vezels 12 g
Zout 1,5 g
Hoofdingrediënten
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.