Overige video's

Mexicaanse rijstkoeken

4 gemiddeld bijgerecht
Waardering:
Waardeer:
Print
Voedingswaarde p.p.
Energie 570 kcal
Koolhydraten 55 g
Eiwit 20 g
Vet
Waarvan verzadigd
28 g
10 g

Bereiden

  1. Kook de rijst gaar en giet deze af. Laat iets afkoelen.
  2. Meng de paprika, bosui, maïs, tabasco, koriander, ei en kaas door de gare rijst.
  3. Verhit een beetje olie en schep bergjes van de gemengde rijst erin. Druk ze wat platter. Bak ze in 2-3 minuten per kant goudbruin.
  4. Serveer de rijstkoekjes warm. Lekker met gehakt en tacosaus of guacamole en een groene salade.

Variatie

Vervang maïs eens door rode bonen. In plaats van gemalen koriander is gemalen komijn (djinten) ook lekker.

Voedingswaarde p.p.
Energie 570 kcal
Koolhydraten 55 g
Eiwit 20 g
Vet
Waarvan verzadigd
28 g
10 g
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.