Overige video's

Mexicaanse nacho-schotel
Mexicaanse nacho-schotel
(7)

Mexicaanse nacho-schotel

Heel fijn voor als je niet zo’n zin hebt om te koken. Deze nacho-schotel is super makkelijk en snel klaar. Ook lekker als warme snack tijdens de borrel.
Categorie klein gerecht, snack
Personen 4 personen
Chef eenvoudig
Klok
Soortgelijke recepten
Voedingswaarde p.p.
Energie 870 kcal
Koolhydraten 40 g
Eiwit 34 g
Vet
Waarvan verzadigd
62 g
27 g
Vezels 6 g
Zout 1,4 g

Bereiden

  1. Verwarm de oven voor op 200ºC. Verhit de olijfolie en fruit hierin de ui en knoflook 2-3 minuten. Voeg het gehakt en de tacokruiden toe en bak het gehakt in 10 minuten rul.
  2. Verdeel de chips in een niet te dikke laag over een bakplaat of grote ovenschaal. Verdeel het gehaktmengsel en de tomaat erover. Bestrooi met de bosui en kaas. Zet circa 10 minuten in het midden van de oven, tot de kaas gesmolten is.
  3. Meng de zure room met de avocado en chilipoeder en serveer bij de schotel.

Bereidingstip

Wil je dit recept als hoofdgerecht eten? Breid het gehaktmengsel dan uit met kidneybonen.

Voedingswaarde p.p.
Energie 870 kcal
Koolhydraten 40 g
Eiwit 34 g
Vet
Waarvan verzadigd
62 g
27 g
Vezels 6 g
Zout 1,4 g
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.