Overige video's

Mexicaanse laagjessalade

4 eenvoudig lunch, klein gerecht
Waardering:
Waardeer:
Print
Voedingswaarde p.p.
Energie 660 kcal
Koolhydraten 61 g
Eiwit 15 g
Vet
Waarvan verzadigd
37 g
8 g

Bereiden

  1. Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking en laat afkoelen.
  2. Klop intussen een dressing van het limoensap, de zonnebloemolie, komijnpoeder en de helft van de koriander.
  3. Meng de rode ui, bonen en de dressing door de rijst en breng op smaak met zout en peper.
  4. Leg de blaadjes sla op de bodem van een trifleschaal of grote glazen. Schep de bonenrijst erop. Leg de plakken tomaat erop, dan de mais en vervolgens de avocado.
  5. Meng de zure room met 2 eetlepels water, roer de rest van de koriander erdoor en breng op smaak met zout en peper. Besprenkel de salade met deze romige dressing.
Voedingswaarde p.p.
Energie 660 kcal
Koolhydraten 61 g
Eiwit 15 g
Vet
Waarvan verzadigd
37 g
8 g
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.