Overige video's

Mexicaanse gehaktwraps met guacamole
Mexicaanse gehaktwraps met guacamole
(4)

Mexicaanse gehaktwraps met guacamole

Wraps vallen altijd in de smaak! Maak eens deze Mexicaanse wraps met gehakt en zelfgemaakte guacamole.
Categorie hoofdgerecht
Personen 6 stuks
Chef gemiddeld
Klok
Soortgelijke recepten
Voedingswaarde p.p.
Energie 550 kcal
Koolhydraten 34 g
Eiwit 24 g
Vet
Waarvan verzadigd
33 g
11 g
Vezels 10 g
Zout 2,1 g

Bereiden

  1. Halveer voor de guacamole de avocado's, verwijder de pitten, schep het vruchtvlees uit de schil en prak fijn. Meng de rest van de ingrediënten erdoor en zet in de koelkast.
  2. Bestrijk de tortillawraps met de helft van de tacosaus. Verhit een scheutje olijfolie en bak hierin het gehakt, de tomatenpuree, tacokruiden, paprika en ui 5-6 minuten. Schep de kidneybonen erdoor.
  3. Verwarm de ovengrill voor. Schep op elke wrap een paar lepels van het gehaktmengsel. Rol de wraps op en leg ze naast elkaar in een ovenschaal. Bestrijk met de rest van de tacosaus en bestrooi met de kaas. Zet de wraps niet te dicht onder de ovengrill, tot de kaas goudbruin en gesmolten is. Serveer met de guacamole.

Bereidingstip

Vervang de kidneybonen in dit recept door mais.

Neem chilisaus in plaats van tacosaus voor meer pit.

Voedingswaarde p.p.
Energie 550 kcal
Koolhydraten 34 g
Eiwit 24 g
Vet
Waarvan verzadigd
33 g
11 g
Vezels 10 g
Zout 2,1 g
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.