Overige video's

Mexicaanse chocolademelk

1 eenvoudig tussendoortje
Waardering:
Waardeer:
Print
Voedingswaarde p.p.
Energie 0 kcal
Koolhydraten 0 g
Eiwit 0 g
Vet
Waarvan verzadigd
0 g
0 g

Bereiden

  1. Roer het cacaopoeder in een mok goed door met de suiker.
  2. Voeg een klein scheutje melk toe en roer glad.
  3. Breng de rest van de melk al kloppend aan de kook tot de melk gaat schuimen en roer de hete melk door het cacaomengsel.
  4. Geef je chocolademelk een Mexicaanse twist met de koffie, cayennepeper, kaneelpoeder en nootmuskaat.
  5. Garneer met de marshmallows en bestuif met cacaopoeder.

Bereidingstip

Gebruik in plaats van suiker poedersuiker, die lost nog beter op in warme melk.

Vervang 5 gram van de suiker door 1/2 zakje vanillesuiker.

Voeg een snufje zout toe, dit versterkt de chocoladesmaak.

Voedingswaarde p.p.
Energie 0 kcal
Koolhydraten 0 g
Eiwit 0 g
Vet
Waarvan verzadigd
0 g
0 g
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.