Overige video's

Met gorgonzola gegratineerde peer

4 gemiddeld voorgerecht
Waardering:
Waardeer:
Print
Voedingswaarde p.p.
Energie 335 kcal
Koolhydraten 13 g
Eiwit 8 g
Vet
Waarvan verzadigd
27 g
6 g
Vezels 4 g
Zout 0,7 g

Bereiden

  1. Hak de hazelnoten grof en rooster ze in een droge, hete koekenpan goudbruin. Laat afkoelen.
  2. Klop de ingrediënten voor de dressing door elkaar en breng op smaak met zout en peper. Verwarm de ovengrill.
  3. Schil de peren en halveer ze. Schep het klokhuis met een theelepeltje eruit en vul de holtes met een stukje gorgonzola.
  4. Bestrijk de randen van de peer met olie en leg ze op de bakplaat. Schep de spinazie in een kom met de hazelnoten en dressing door elkaar.
  5. Schuif de gevulde peren onder de grill en laat de kaas in de oven in enkele minuten zacht worden, maar niet helemaal smelten. Verdeel de spinaziesalade over borden en leg op elk bord een halve peer.
Voedingswaarde p.p.
Energie 335 kcal
Koolhydraten 13 g
Eiwit 8 g
Vet
Waarvan verzadigd
27 g
6 g
Vezels 4 g
Zout 0,7 g
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.