Overige video's

Meringue au amande

15 gemiddeld nagerecht
Waardering:
Waardeer:
Print
Voedingswaarde p.p.
Energie 50 kcal
Koolhydraten 7 g
Eiwit 1 g
Vet
Waarvan verzadigd
2 g
0 g

Bereiden

  1. Verwarm de oven voor op 125°C. Klop de eiwitten met een snufje zout en het citroensap bijna stijf in een brandschone kom.
  2. Voeg al kloppend lepel voor lepel de suiker toe tot alle suiker goed is opgenomen en het eiwit gaat glanzen.
  3. Voeg al kloppend de maizena toe.
  4. Schep het mengsel over in de spuitzak en spuit grote dotten op de bakplaat. Bestrooi met de amandelen.
  5. Zet de meringues in de oven en verlaag de oventemperatuur naar 100°C. Droog de meringues in circa 1 uur. Laat ze afkoelen in de oven met de deur open.
Voedingswaarde p.p.
Energie 50 kcal
Koolhydraten 7 g
Eiwit 1 g
Vet
Waarvan verzadigd
2 g
0 g
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.