Overige video's

Merguez-hotdog met tomaten-paprikarelish
Merguez-hotdog met tomaten-paprikarelish
(0)

Merguez-hotdog met tomaten-paprikarelish

Een hotdog is natuurlijk altijd goed. Met deze merguez worstjes van de barbecue op een broodje maak je net even iets anders van dit favoriete gerecht.
Categorie lunch, bijgerecht
Personen 4 personen
Chef gemiddeld
Klok
Soortgelijke recepten
Voedingswaarde p.p.
Energie 475 kcal
Koolhydraten 13 g
Eiwit 20 g
Vet
Waarvan verzadigd
38 g
13 g
Vezels 3 g
Zout 1,5 g

Voorbereiden

Steek de barbecue aan.

Bereiden

  1. Verwarm de oven voor op 220ºC. Blancheer de worstjes circa 4 minuten in kokend water. Laat uitlekken en afkoelen.
  2. Verdeel de paprika, rode peper, tomaat en ui over een bakplaat en schep 2 eetlepels olie erdoor. Rooster de groenten circa 10 minuten hoog in de oven. Neem uit de oven en laat afkoelen. Verwarm het brood.
  3. Schep de geroosterde groenten in een schaal. Schep de rest van de olie, de knoflook, azijn en zout erdoor en laat staan tot gebruik.
  4. Rooster de worstjes op de barbecue in een paar minuten rondom knapperig en bruin. Schep de koriander door de relish. Serveer de worstjes met het brood en de relish.

Bereidingstip

Vervang het platbrood in dit recept door een kwart Turks brood per persoon.

Voedingswaarde p.p.
Energie 475 kcal
Koolhydraten 13 g
Eiwit 20 g
Vet
Waarvan verzadigd
38 g
13 g
Vezels 3 g
Zout 1,5 g
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.