Overige video's

Meloenspiesjes met rauwe ham

16 gemiddeld hapje
Waardering:
Waardeer:
Print
Voedingswaarde p.p.
Energie 0 kcal
Koolhydraten 0 g
Eiwit 0 g
Vet
Waarvan verzadigd
0 g
0 g
Hoofdingrediënten Galiameloen (15) Rauwe ham (119)

Bereiden

  1. Halveer de cantaloupe- en galiameloen en verwijder de pitten. Schep met een meloenbolletjessteker bolletjes uit de meloen (als je deze niet hebt kun je de meloen ook in blokjes snijden).
  2. Steek een geel meloenbolletje aan een spiesje, prik hier een plak rauwe ham op en steek er een oranje meloenbolletje bovenop. Prik daar een basilicumblaadje boven en sluit af met een meloenbolletje. Ga door tot de meloen op is.
  3. Besprenkel vlak voor het serveren met wat olijfolie en limoensap.
Voedingswaarde p.p.
Energie 0 kcal
Koolhydraten 0 g
Eiwit 0 g
Vet
Waarvan verzadigd
0 g
0 g
Hoofdingrediënten Galiameloen (15) Rauwe ham (119)
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.