Overige video's

Meloengazpacho met Hollandse garnalen

4 gemiddeld voorgerecht, tussengerecht
Waardering:
Waardeer:
Print
Voedingswaarde p.p.
Energie 150 kcal
Koolhydraten 12 g
Eiwit 11 g
Vet
Waarvan verzadigd
6 g
1 g

Voorbereiden

Pureer de meloen en voeg de olijfolie toe. Breng op smaak met de tijm, zout en peper. Voeg als de soep te dik is eventueel wat bouillon toe en zet in de koelkast.

Bereiden

  1. Verdeel de garnalen over 4 glazen en schenk de meloengazpacho erop.
  2. Halveer de stengel bleekselderij en snijd deze in de lengte door tot 4 roerstaafjes. Zet deze in de meloengazpacho.

Bereidingstip

Zet de glazen voordat je ze vult even in de diepvries voor een mooi gekoeld effect.

Maak de gazpacho van dit recept iets pittiger van smaak en voeg 1/2 theelepel kerriepoeder toe.

Wijnadvies

Green Grüner Veltliner.

Voedingswaarde p.p.
Energie 150 kcal
Koolhydraten 12 g
Eiwit 11 g
Vet
Waarvan verzadigd
6 g
1 g
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.