Overige video's

Meloen-mango ijsje

6 eenvoudig nagerecht
Waardering:
Waardeer:
Print

Bereiden

  1. Pureer de watermeloenblokjes met de mangoblokjes.
  2. Kook 50 ml water met de suiker en het citroensap in 2-3 minuten tot een siroop. Meng de siroop goed door de vruchtenpuree.
  3. Schep het mengsel in ijslollyvormpjes of kleine plastic bakjes of bekertjes. Dek deze af met vershoudfolie en prik er een stokje of lange lepel doorheen in de vruchtenpuree.
  4. Geen vershoudfolie? Prik dan de stokjes erin na 1,5 uur diepvriezen. Bevries de ijsjes in totaal 3-4 uur.
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.