Melkan

Wei blij, jij blij

Melkan biedt lekkere zuivel die met liefde én op een eerlijke manier gemaakt is. En dat proef je. Zo kun jij aan tafel bewust genieten van al het lekkers wat ’t leven te bieden heeft. Van een smakelijk ontbijt met yoghurt tot een maaltijdsalade met (h)eerlijke kaas. Laat je inspireren door de lekkerste recepten.

Gemaakt met liefde en aandacht

Melkan, dat is heerlijke zuivel die met liefde en aandacht gemaakt is. Dat proef je in al onze producten. Of het nou onze melk is, onze kaas of onze overheerlijke toetjes: zuivel van Melkan is genieten. Bewust genieten, want we doen ons best om onze zuivel zo duurzaam mogelijk te maken. Daarom vind je op een groot deel van ons assortiment het On the way to PlanetProof-keurmerk.

Ons assortiment: keus genoeg!

Melkan, dat is heerlijke zuivel voor iedereen. Ons assortiment bestaat uit meer dan 200 verschillende zuivelproducten. Melk natuurlijk, en boter, maar ook fruitige drinkyoghurt, smakelijke verwentoetjes en zuivel om mee te koken. We hebben zelfs zuivel zonder lactose en plantaardige zuivelvervangers. Keus genoeg!

Mild van smaak, rijk aan eiwit én 0% vet

Veelzijdig en smaakvol, dat is de milde magere kwark van Melkan. Een heerlijke frisse basis voor een licht en gezond ontbijt, voor een smakelijke smoothie of een toetje waar je altijd nog plaats voor hebt. Of als onmisbaar ingrediënt van zo’n heerlijke, hartige mediterrane kwarktaart natuurlijk!

On the way to PlanetProof

Zuivel moet goed smaken maar we genieten graag bewust. Daarom doen wij ons best onze zuivel zo duurzaam mogelijk te maken. Letten we op natuur, milieu, klimaat en dier. We hebben nog stappen te zetten maar we zijn goed bezig. En dat zeggen we niet zelf, dat zegt het onafhankelijke keurmerk on the way to PlanetProof dat je op veel van onze zuivelproducten vindt. Een van de 11 topkeurmerken voor voeding volgens Milieu Centraal. Zo weet je dat je niet alleen geniet van heerlijke zuivel maar ook dat je een stapje zet op weg naar een duurzame toekomst.