Melkan

Dat mmooeeeet je proeven!

Melkan biedt lekkere zuivel die met liefde én op een eerlijke manier gemaakt is. En dat proef je. Zo kun jij aan tafel bewust genieten van al het lekkers wat ’t leven te bieden heeft. Van een smakelijk ontbijt met yoghurt tot een maaltijdsalade met (h)eerlijke kaas. Laat je inspireren door de lekkerste recepten met zuivel.

Gemaakt met liefde en aandacht

Melkan, dat is heerlijke zuivel die met liefde en aandacht gemaakt is. Dat proef je in al onze producten. Of het nou onze melk is, onze kaas of onze overheerlijke toetjes: zuivel van Melkan is genieten. Bewust genieten, want we doen ons best om onze zuivel zo duurzaam mogelijk te maken. Daarom vind je op een groot deel van ons assortiment het On the way to PlanetProof-keurmerk.

Ons assortiment: keus genoeg!

Melkan, dat is heerlijke zuivel voor iedereen. Ons assortiment bestaat uit meer dan 200 verschillende zuivelproducten. Melk natuurlijk, en boter, maar ook fruitige drinkyoghurt, smakelijke verwentoetjes en zuivel om mee te koken. We hebben zelfs zuivel zonder lactose en plantaardige zuivelvervangers. Keus genoeg!

Ieder zijn eigen yoghurt

Een onmisbaar ingrediënt van een fris ontbijt, een lekkere lunch of een feestelijk toetje. Fris en mager, mild en halfvol, romig vol of zelfs in Griekse of Turkse stijl. Voor de feestelijke paassmoothie is gekozen voor milde halfvolle yoghurt, omdat deze op een slanke manier toch body geeft aan de smoothie. Hoe je hem ook gaat eten, er is altijd een Melkan yoghurt die past bij jouw smaak.

 

 

On the way to PlanetProof

Zuivel moet goed smaken maar we genieten graag bewust. Daarom doen wij ons best onze zuivel zo duurzaam mogelijk te maken. Letten we op natuur, milieu, klimaat en dier. We hebben nog stappen te zetten maar we zijn goed bezig. En dat zeggen we niet zelf, dat zegt het onafhankelijke keurmerk on the way to PlanetProof dat je op veel van onze zuivelproducten vindt. Een van de 11 topkeurmerken voor voeding volgens Milieu Centraal. Zo weet je dat je niet alleen geniet van heerlijke zuivel maar ook dat je een stapje zet op weg naar een duurzame toekomst.