Overige video's

Meergranentriangel met gerookte zalm en sinaasappelmayonaise

4 eenvoudig lunch
Waardering:
Waardeer:
Print

Bereiden

  1. Klop voor de mayonaise de eidooier los met de wijnazijn en de mosterd.
  2. Giet er al kloppend in een straaltje de olijfolie bij tot een dik mengsel ontstaat.
  3. Voeg het sinaasappelsap en een beetje peper toe. Snijd de broodjes open.
  4. Bestrijk de helften met de mayonaise.
  5. Beleg het brood met de zalm, maal er peper over en strooi er bieslook of dille op.

Bereidingstip

Lekker met een salade van 1 groene appel met schil, 1 venkel en 1/2 rode ui in dunne plakjes met olijfolie, citroensap en honing.

Variatie

Maak de sinaasappelmayonaise iets pittiger door er 1 theelepel sinaasappelrasp aan toe te voegen. Serveer de broodjes eens open met een pluk rucola erop.

Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.