Overige video's

Meergranenpuntjes met studentenhaver en kokos

Waardering:
Waardeer:
Voedingswaarde p.p.
Energie 320 kcal
Koolhydraten 30 g
Eiwit 12 g
Vet
Waarvan verzadigd
16 g
6 g
Hoofdingrediënten
Print

Voorbereiden

Bereid het deeg volgens de aanwijzingen op de verpakking met de boter en kneed de studentenhaver, kaneel, suiker en kokos erdoor. Laat afgedekt 10 minuten rijzen op kamertemperatuur. Kneed het deeg nogmaals door en laat nog 45 minuten rijzen.

Bereiden

  1. Verwarm de oven voor op 200ºC. Verdeel het deeg in 8 gelijke stukken en rol ze tot ovale broodjes.
  2. Leg de broodjes op de bakplaat en kerf ze met een scherp mes aan de bovenkant in. Bestrijk het deeg met het ei en bestrooi met kokos.
  3. Bak de broodjes in de oven in circa 20 minuten gaar en goudbruin. Laat ze afkoelen op de bakplaat. Lekker met zachte geiten- kaas of bij een kaasplankje.

Bereidingstip

Dit zoete broodje is heerlijk met hartig beleg, zoals diverse soorten kaas.

Voedingswaarde p.p.
Energie 320 kcal
Koolhydraten 30 g
Eiwit 12 g
Vet
Waarvan verzadigd
16 g
6 g
Hoofdingrediënten
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.